www.jeugdmonumentendag.com

VAN DE VOORZITTER

Beste vrijwilligers en allen die de Jeugdmonumentendag een warm hart toedragen.

Na de evaluatie van de JMD 2018 zijn de werkgroepen en bestuur weer gestart met de organisatie van de JMD 2019. Deze zal plaatsvinden op maandag 17 juni.

Het afgelopen seizoen was hectisch te noemen daar we maar liefst twee jeugdmonumentendagen achter elkaar moesten brengen. Een ter gelegenheid van het 50-jarig jubileum van de Geschiedkundige Kring, wat een groot succes bleek, en onze reguliere JMD een dag later.          Tijdens de evaluatie kwamen we unaniem tot de conclusie dat dit éénmalig moet blijven; één JMD in een seizoen is voor ons allemaal al zwaar genoeg. Onze dank gaat dan ook uit naar U allen, die zich beide dagen volledig ingezet hebben om e.e.a. te doen slagen. Het grote bezoekersaantal op de zondag en de vele complimenten die we voor beide dagen kregen geeft ons weer kracht  hard te werken om ook onze 24ste Jeugdmonumentendag  tot een succes te maken.

Natuurlijk zien wij U graag in 2019 weer als vrijwilliger bij dit prachtige evenement. Wij houden U via onze, intussen volwassen geworden, website op de hoogte. Het nieuwe thema en andere zaken zoals uitnodigingen etc. staan direct als ze bekend zijn op de site, dus kijkt U af en toe eens dan blijft U up to date.

Zet alvast in Uw agenda:

20 mei 2019 Vrijwilligersavond.

Namens bestuur en werkgroepen wens ik U alvast Prettige Feestdagen en een gezond 2019.

Peter Witjes Voorzitter Stichting Jeugdmonumentendag Bergen op Zoom